wrap
wrappen2
wrappen-1

Wat is wrappen?

Bij wrappen wordt het voertuig als het ware met folies ingepakt, die zijn flexibel en kunnen iedere vorm aannemen door deze te verwarmen. De folies zijn van stevig vinyl waardoor het lang meegaat en de originele autolak beschermt wordt. De levensduur van de hoogwaardige folies die wij gebruiken bedraagt zeker 10 jaar! Ze kunnen tegen wind, regen en zon. U kunt delen (motorkap, dak, spiegelkappen etc.) of uw gehele auto laten wrappen. Het is een goed en voordelig alternatief voor het laten spuiten van uw auto.

Materialen

Wij werken uitsluitend met folies van 3M of Hexis. Dit zijn de beste kwaliteit folies waarmee gewerkt kan worden.

Mogelijkheden

Iedere auto kan persoonlijk worden gemaakt door het te laten wrappen. Veel bedrijfsauto’s maken al gebruik van wrappen, maar het is de laatste jaren ook steeds populairder geworden onder gewone personenauto’s. Door de vele opties uit verschillende kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos!

Waarom geen nieuwe lak maar wrappen?

Spuit je auto niet, wrap je auto met de 3M, avery of Hexis car wrapping folies. Verander de kleur van uw auto snel en goedkoop, overspuiten is niet meer nodig. Carwrapping is omkeerbaar: Als u later terug wilt naar de oude staat van de auto kan dat. De carwrap kan uw originele autolak zelfs beschermen tegen de zon en lichte slijtage. Als u geen volledige carwrap wilt, kunt u in plaats daarvan uw auto personaliseren door het wrappen van zijspiegels, spoiler of het dak. Voor een prijs op maat kunt u contact met ons opnemen