Wat is Plasti Dip?

Plasti Dip is een synthetische, vloeibare rubber coating wat in de V.S. wordt ontwikkeld. Dit multifunctionele product kan doormiddel van sprayen, smeren of (onder) dompelen eenvoudig worden aangebracht, maar ook weer eenvoudig van behandelde onderdelen worden verwijderd, zonder enige schade aan te brengen. Deze verwijderbare eigenschap maakt Plasti Dip een uniek product.

Waar kan is Plasti Dip voor te gebruiken?

De beschermende coating is ideaal voor een breed scala aan doe-het-zelf-projecten in en rond het huis, garage, tuin, en elders. Het beschermt gespoten voorwerpen tegen vocht, zuren, slijtage, corrosie, slippen/glijden en biedt een comfortabele, gecontroleerde grip. Toepasbaar op vrijwel alle gladde ondergronden. Ook op poreuze ondergronden, echter vervalt dan de verwijderbare werking van Plasti Dip.

Hoe lang blijft Plasti Dip (goed) zitten??

Plasti Dip zal voor een zeer lange tijd uitstekend blijven zitten mits u de gespoten delen op de juiste manier voor behandeld heeft en voldoende lagen aangebracht heeft. Wij adviseren minimaal 4 lagen Plasti Dip aan te brengen alvorens de gespoten delen gebruikt worden. Let op: Plasti Dip hecht zich zowel aan poreuze als aan gladde ondergronden. Alleen op poreuze ondergronden komt de verwijderbare eigenschap te vervallen.