Over ons

Ons bedrijf

Wij zijn PBC Noordwijk en we houden van wat we doen. U kunt ons vinden op de Scheepmakerstraat 38, Katwijk en we geven een reactie op uw vragen binnen 24 uur.

Missie

PBC Noordwijk speelt een vooruitstrevende rol bij het kwaltatief poetsen van auto's. Bij PBC Noordwijk draait alles om kwliteit, service, continuïteit en enthousiasme. Concreet betekent het dat we onze kennis vertalen in oplossingen en ideeën voor de klant. Wij denken met u mee.

Visie

PBC Noordwijk streeft naar een open en eerlijke relatie met de klant. Dat doen we door intensief zorg te dragen voor kwaliteit, service en flexibiliteit. Wij willen u door het aanbieden van complete diensten, betrouwbare levering en aanvullende producten, optimaal van dienst zijn in een zich steeds meer professionaliserende markt.

Passie

Wij houden er van om te werken met auto's. Elke auto is uniek en vereist een ander aanpak, door het constant volgen van trends en ontwikkelingen binnen de automotive industrie zijn wij constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologien die er voor zorgen dat uw auto er weer als show room auto bij staat.

Wij werken uitsluitend met de beste producten op de markt om uw auto weer spik en span te krijgen. Onze inkoop richt zich dan ook op hoogwaardige producten.


Op de hoogte blijven van onze acties?

op de hoogte blijven van onze acties? volg ons op Facebook
  • 4 Februarie 2016Auto Wrappen nu ook mogelijk

    plasti dippen houd in dat je de bijvoorbeeld de velgen van uw auto kunt laten spuiten in een rubber soort. Deze dip is in vele kleuren verkrijgbaar en gemakkelijk te verwijderen mocht u een ander kleurtje willen. Beschadigingen van bijvoordbeeld de velgen zijn makkelijk bij te werken met dippen.
  • 28 December 2015Sleutels nieuw pand

    Van ochtend de sleutel in ontvangst mogen nemen van me pand Nu vol gas aan het bouwen om er een mooi pand van te maken

PBC Noordwijk